Beveiliging

Netwerk

Netwerkbeveiliging voor jouw bedrijf garandeert dat je daar veilig gebruik van kunt maken. Wij houden de situatie digitaal en virtueel voor je in de gaten, om je te waarschuwen bij eventuele verdachte situaties. Sterker nog, wij zorgen ervoor dat je meteen in actie kunt komen als dat nodig is. Zo voorkom je dat je met jouw bedrijf het slachtoffer wordt van hackers, malware of andere pogingen van kwaadwillenden.

Beveiliging

Camera

Goede camerabeveiliging voor jouw bedrijf garandeert dat je altijd op de hoogte bent van wat daar gebeurt. Je ontvangt een melding bij verdachte activiteit, waarna je meteen actie kunt ondernemen of dat nodig is. Ervaar gemoedsrust en zorg ervoor dat je kunt inzoomen op wat er gebeurt. Je kunt live meekijken met de beelden of beelden terugkijken als er iets is gebeurd. Of koppel het systeem met Ubiquiti Door Access voor veilige toegang.

Beveiliging

VPN

Een VPN voor netwerkbeveiliging creëert een beveiligde tunnel, om verbinding te maken zonder dat anderen (kwaadwillenden) daarbij kunnen komen. Beveilig werkplekken en maak veilig verbinding met de interne infrastructuur. Jij hebt de volledige controle, dankzij een VPN voor interne beveiliging van het netwerk.

Beveiliging

Beveiliging

Goede beveiliging legt een stevige basis onder de continuïteit van jouw bedrijf. Je wilt zeker weten dat zich sluimerende problemen voordoen en dat je bij aanvallen goed beschermd bent. Daarom bieden wij je de beste (IT)beveiliging, terwijl je daar zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt. Wij helpen je aanvallers af te wenden, inbrekers buiten de deur te houden en te voorkomen dat gegevens op straat komen te liggen.

Reviews

JouwCloud: gewoon goed geregeld

Zoek je naar een specialist in cloudoplossingen die ervoor zorgt dat het gewoon goed geregeld wordt? Dat is precies waar we sterk in zijn voor onze klanten. Wij zorgen ervoor dat jij er geen omkijken naar hebt. En dat jij kunt werken zoals je gewend bent, of zelfs flexibeler en productiever dan dat.

Ons bedrijf is een tevreden klant bij jouwcloud. Wij hebben al onze maatwerk oplossingen laten doen bij JouwCloud. De professionaliteit die ze ons bieden en hoe we worden geholpen verdient een 10. Boven verwachting in. Super snel, altijd online, klasse services en kundig advies. Wij raden jouwcloud op alle fronten aan en staan achter hun diensten.

Bij Abnormal hadden wij behoefte aan een betrouwbare en professionele hosting partner die ons op alle vlakken kon ondersteunen. Wij zijn een snel groeiend bedrijf en hebben een partner nodig die snel kan schakelen en mee kan denken. Dit hebben wij gevonden in Jouwcloud en wij zijn erg blij met de samenwerking to zover.

Giovanni

Doordat wij vaak problemen hadden met onze hostingpartij, zijn we op zoek gegaan naar een professionele partij die aan onze wensen voldoet. Buiten de goede communicatie en korte lijnen, levert Jouwcloud maatoplossingen voor elk type klant uit ons portfolio. De grote websites zijn ondergebracht op een volledig geoptimaliseerd pakket en de kleinere websites worden van een passende oplossing voorzien. Kortom: we zijn blij met Jouwcloud en onze klanten ook.

Wisse

Wij hebben sinds kort de hostingdiensten van JouwCloud en wij zijn er zeer tevreden over. De verhuizing verliep soepel en de klantenservice was vriendelijk en wij waarderen vooral de veiligheidsmaatregelen die ze hebben getroffen.

Jan

Op zoek naar meer informatie over beveiliging?

Neem vrijbijvend contact met ons op.