Cloud oplossingen

Werkplekken

Werkplekken hebben allang geen vaste locatie meer. Een werkplek bevindt zich precies daar waar jij of een collega op dat moment wil werken. Met onze cloud werkplekken is er altijd en overal een virtuele omgeving beschikbaar met alles dat belangrijk is.

Jij kunt altijd bij jouw data, via een beveiligde verbinding. Dat betekent dat je ook thuis, in de trein en zelfs bij de klant op locatie alle documenten en belangrijke informatie bij de hand hebt. Jij werkt voortaan waar jij wilt.

Cloud oplossingen

Microsoft 365

Gebruik Microsoft 365 om voortaan in de cloud (samen) te werken. Het is de populairste keuze voor bedrijven, inclusief de belangrijke applicaties zoals Outlook, Word en Excel van Microsoft. Het is de digitale oplossing voor bedrijven die vooruit willen en zoeken naar een mogelijkheid om hun e-mail, tekstverwerking en spreadsheets naar de cloud te brengen.

Cloud oplossingen

Backups

Backups vormen bij veel organisaties het meest onderschatte onderdeel van hun IT infrastructuur. Dat is jammer, omdat het vanuit de cloud juist heel eenvoudig is om ervoor te zorgen dat bestanden bij calamiteiten alsnog beschikbaar zijn. Dus crasht er een schijf? Verwijdert een medewerker per ongeluk bestanden die toch nog gebruikt hadden moeten worden? Geen zorgen, wij hebben in die gevallen een backup beschikbaar.

Cloud oplossingen

Websites

Websitehosting is onmisbaar voor ieder bedrijf dat zich online serieus neemt. De hosting garandeert beschikbaarheid, een korte laadtijd en een sterke online presentatie. Wij bieden hosting vanuit de cloud, goed geschikt voor websites en applicaties. En heb je specifieke wensen voor meer professionele mogelijkheden? Daar adviseren we je graag over.

Cloud oplossingen

Monitoring

Onze actieve monitoring garandeert de hoogst mogelijke uptime. Wij houden de systemen en cloudoplossingen doorlopend in de gaten. Zo voorkomen we eventuele problemen en storingen. Met onze monitoring kunnen we calamiteiten al in de kiem smoren, vaak nog voordat je daar iets van merkt of ermee te maken krijgt. Het resultaat is een 99,9% uptime, zodat jij met vertrouwen kunt ondernemen.

Cloud oplossingen

Infrastructuur

De IT infrastructuur van jouw bedrijf bepaalt wat je digitaal kunt doen en hoe je dat beveiligt. Dus zoek je naar professionele beveiliging voor een systeem dat maximale mogelijkheden creëert? Dat is precies waar we sterk in zijn. Bovendien zorgen we voor een IT Infrastructuur as a Service. Je kunt er zonder grote investeringen gebruik van maken, omdat je alleen betaalt voor wat jij nodig hebt.

Cloud oplossingen

VPN

Met onze VPN dienst kies je voor een beveiligde verbinding, om dataverkeer te versleutelen. Dus wil jij op afstand werken en voorkomen dat kwaadwillenden toegang krijgen tot gegevens? Versleutel te verbinding, met een VPN die je met één druk op de knop kunt activeren. Het is de makkelijkste manier om de beveiliging te verbeteren, zodat je met jouw bedrijf flexibel en veilig kunt werken waar je maar wilt.

Op zoek naar meer informatie over onze cloud oplossingen?

Neem vrijbijvend contact met ons op.